Mobillogo

Aroma Massage

Ge Dig själv och Din kropp djup avslappning och ett inner lugn.
Med mjuk beröringsmassage och varm avslappnande olja från Klinta & Co får hela Din kropp en behandling.
Avslutas med mjuk ansikts massage och avslappning i stillhet. Känner Du av inre och yttre stress, svårt att slappna av eller har spänningar i kroppen som behövs mötas på ett mjukt sätt, så är denna behandling ämnad för Dig. Du väljer själv ut ditt massageljus som Du får med hem efter behandlingen, och kan fortsätta att njuta, 70 min - 750:-
 

Healing/Massage för Fot & Vad

Vi står och går på våra fötter dagligen, samt att under foten har vi en mängd punkter som är kopplade till våra organ och andra delar i vår kropp, likaså till känslor.
Denna behanling är en mjuk av avslappnande berörings massage där jag avslutar med healing.
Du får ett värme omslg på fötterna, för att sedan med välgörande oljor och en lugnande massage, under fot och upp på vad, för att med omsorg frigöra spänningar o blockeringar Du samlat under en tid. Avslutar med stilla healing, 45 min - 575 kr

Kroppsterapi - Inre Harmoni

Kroppen minns det vi har glömt!
Vid denna behandling arbetar jag med b la Transfigura-tekniken. En kroppsterapi som går in djupt på cellminne-nivå för att frigöra blockeringar. Dessa visar sig oftast fysiskt i våra kroppar som spänningar, värk och sjukdom. Med denna behandling får vi på ett mjukt, men djupt vis, frigjort blockeringar som sedan frigör ditt eget energiflöde i kroppen så den kan börja självläka. En fantastisk behandlingsmetod med så otroligt fina resultat.
Vill Du nå en Harmonisk Inre Balans är detta behandlingen för Dig. Välj mellan 30 min – 330:-  60 min – 650:-  90 min – 995:-

Kombinerad Behandling

Detta är en blandning av mjuk massage och kroppsterapi. En perfekt behandling för dig som har mycket smärta, är mycket stel eller stressad på djupet. Eller kanske du bara är lite nyfiken på att komma djupare in i en avstressande och tyst behandling. Kombinerar oljemassage och djup enegi behandling där Din kropp behöver stärkas upp.  En upplevelseresa på ca 60 min – 650:-

Själs Coaching

Vi bär alla på vår egen "ryggsäck" med olika livserfarenheter vi får möta på vår väg. Ibland kan de lägga sig som smärta, hinder som kan ge oss ett stopp i vår egen utveckling o inre växande.
Vi blickar in och ser efter var o vad som kan behöva förstärkas/förändras. Men hjälp av lite övningar o coaching samt KBT teknink stärker Du upp Dig själv från insidan så ev smärta o sår inte behöver vara ett hinder utan blir en styrka till Din egen utveckling och personliga växande. Jag möter Dig här i en kombination av intiution, medialitet o verktygen från samtalsterapi utbildningen o i kombination med healing når Du fram till en otrolig själslig tillväxt.
Här träffas vi ett antal gånger tills Du känner Dig stärkt från insidan.

Du kan välja att komma på en personlig sittning eller boka en tid för online möte.
För Ditt personliga växande, sittningen/on-line ca 60-75 min - 650:-

Vägledning

Vi kan ibland känna oss vilsna mitt i livet. Där vi kan söka efter lite guidning.
Du kan boka en sittning hos mig eller online, där jag med min intuition och orakel kort ger vägledning från andevärlden, så Du kan få visdom o guidning.
Står Du vid ett vägskäl just nu, önksar visdom i viss fråga är Du varmt välkommen för en sittning med mig o andevärlden. Som även kan bli steget för en inre personlig utveckling.

Ett spännande möte, ca 60 min - 650:-
 

För att underlätta Din bokning, bokar Du in Dig idag på hur långbehandling Du vill ha, så möter jag Dig och vad Din kropp behöver när Du kommer!
Varmt Välkommen till en stunds stillhet och andrum.

OBS! Avbokning kan endast göras minst 24 timmar innan bokad behandling. Där efter debiteras hela kostnaden.

Presentkort

En gåva som berör Ditt yttre och når Ditt inre...

Välkommen!