Mobillogo

Aroma Massage

Ge Dig själv och Din kropp djup avslappning och ett inner lugn.
Med mjuk beröringsmassage och varm avslappnande olja från Klinta & Co får hela Din kropp en behandling.
Avslutas med mjuk ansikts massage och avslappning i stillhet. Känner Du av inre och yttre stress, svårt att slappna av eller har spänningar i kroppen som behövs mötas på ett mjukt sätt, så är denna behandling ämnad för Dig. Du väljer själv ut ditt massageljus som Du får med hem efter behandlingen, och kan fortsätta att njuta, 70 min - 795:-
Lilla Aroman - Samma mjuka breöringsmassage för hela baksidan. Från fot till nacke.
30 min - 495:-
 

Healing/Massage för Fot & Vad

Vi står och går på våra fötter dagligen, samt att under foten har vi en mängd punkter som är kopplade till våra organ och andra delar i vår kropp, likaså till känslor.
Denna behanling är en mjuk av avslappnande berörings massage där jag avslutar med healing.
Du får ett värme omslg på fötterna, för att sedan med välgörande oljor och en lugnande massage, under fot och upp på vad, för att med omsorg frigöra spänningar o blockeringar Du samlat under en tid. Avslutar med stilla healing, 45 min - 600 kr

Kroppsterapi - Inre Harmoni

Kroppen minns det vi har glömt!
Vid denna behandling arbetar jag med b la Transfigura-tekniken. En kroppsterapi som går in djupt på cellminne-nivå för att frigöra blockeringar. Dessa visar sig oftast fysiskt i våra kroppar som spänningar, värk och sjukdom. Med denna behandling får vi på ett mjukt, men djupt vis, frigjort blockeringar som sedan frigör ditt eget energiflöde i kroppen så den kan börja självläka. En fantastisk behandlingsmetod med så otroligt fina resultat.
Vill Du nå en Harmonisk Inre Balans är detta behandlingen för Dig. Välj mellan 30 min – 350:-  60 min – 695:-  90 min – 1100:-

Själs Coaching

Vi bär alla på vår egen "ryggsäck" med olika livserfarenheter vi får möta på vår väg. Ibland kan de lägga sig som smärta, hinder som kan ge oss ett stopp i vår egen utveckling o inre växande.
Vi blickar in och ser efter var o vad som kan behöva förstärkas/förändras. Men hjälp av lite övningar o coaching samt KBT teknink stärker Du upp Dig själv från insidan så ev smärta o sår inte behöver vara ett hinder utan blir en styrka till Din egen utveckling och personliga växande. Jag möter Dig här i en kombination av intiution, medialitet o verktygen från samtalsterapi utbildningen o i kombination med healing når Du fram till en otrolig själslig tillväxt.
Här träffas vi ett antal gånger tills Du känner Dig stärkt från insidan.

Du kan välja att komma på en personlig sittning eller boka en tid för online möte.
För Ditt personliga växande, sittningen/on-line ca 60-75 min - 695:-

Medial Vägledning

Vi kan ibland känna oss vilsna mitt i livet. Där vi kan söka efter lite guidning.
Vid en sittning med mig är jag länken till andevärlden & änglarna för att ge Dig guidning o vägledning.
Du kan få besök från andra sidan av nära o kära som gått över, som vill ge ett budskap eller förmedla något till Dig. Vid en sittning får Du de budskap o den vägldning som andevärlden ser att Du är i behov av just nu.
Står Du vid ett vägskäl just nu, önksar visdom i viss fråga är Du varmt välkommen för en sittning med mig o andevärlden. Som även kan bli steget för en inre personlig utveckling.
För Dig som bokar en skype sittning, är det precis samma energi flöde som vid ett personligt möte.

Ett spännande möte, ca 60 min - 695:-
 

Blodanalys enl. Herb Pharmas Teknik

Tillsammans tittar vi på ditt blod i mikroskåp för att utläsa ditt hälsotillstånd.
Vi tittar b.la efter ev Läckande tarm-dysbiose # Burr Celler - stresspåslag # Candida - parasiter # Lever/gallpåverkan # Försurning # Tungmetaller # Röda/vita blodkroppar # B12 - järnbrist #  Fria- radikalskador.

Få inblick o djupare förståelse över din hälsa, ca 45 min - 600:-
 

Högteknologisk akupunktur - utan nålar

Här blandas gammal Kinesisk hälsofilosofi med senaste forskning inom biofysik & bioteknik.
Akupunkturen ges med infrarött ljus (moxa) och därmed utan nålar. Ges med fördel till dig som är nålrädd samt för barn fr. 8 år.
Vi mäter ditt akupunktur system för att se hur balansen är i din kropp. Behandling ges efter Ditt behov med Qi powern så vi öppnar upp dina energivägar så att kroppen ska återfå sin  balans o kroppen har möjlighet till självläkning.
Ger din kropp signaler till dig idag om ohälsa med olika symtom så kan Du hjälpa den i balans igen, minska på smärta, trötthet, huvudvärk mm.
Behandling för b.la Fibromyalgi-reumatism # Huvudvärk/migrän # Eksem/acne, hudbesvär                               # Tennis/musarm # Astma/luftvägsbesvär # Allergi # Ferilitet # Beroende tobak-alkohol-socker mm

Följ din egen hälsoresa till förbättring o djupare förståelse
Första besök ca 90 min (ink. blodanalys) - 1395:-
Återbesök ca 45 min (ink.akupunktur - nålar/kulor) - 600:-

Gua Sha - Skapmassage

En effektiv behandling för stela, spända och inflammerade muskler i b.la ryggen, nacke, armar o skuldror. Med hjälp av ett verktyg skrapar man på insmord hud där smärta förekommer.
Det ger en ökad cirkulation samt att slaggprodukter transporteras bort.
Vid behandling sker en bristning i yttersta kapillärerna som ger en rodnad. Dessto djupare stagnationen är ju mörkare blir huden. Detta lägger sig igen efter några dagar.
50 min - 650:-

Öronljus

En skönt avslappnande behandling som har använts av Hopi indianerna i flera tusen år, Kineserna kom snabbt efter. Med hjälpa av skorstenseffekten så tryckutjämnar vi örat på ett naturligt vis, med de över och under tryck som bildas dras vax o annat skräp upp i kronan.
En bra behandling för dig med vax, öronsus-tinnitus, yrsel, klåda irritationer, eksem i öron el bihålor samt viss hörselnedsättning, tryckreglerar efter flygresa vid huvudvär/migrän & bihåleinflammation
30 min - 450:-

Är Du osäker på vilken typ av behandling som passar bäst för Dig, välkommen att ringa eller sänd ett mail så hjälper jag gärna Dig.
Varmt Välkommen till en stunds stillhet och andrum.
Vi har mobilfritt, så ställ den på flightmode innan du går in, Du ska stå i fokus för en stund nu!

OBS! Avbokning kan endast göras minst 24 timmar innan bokad behandling. Där efter debiteras hela kostnaden.

Presentkort

En gåva som berör Ditt yttre och når Ditt inre...

Välkommen!