Mobillogo

Aroma Massage

Ge Dig själv och Din kropp djup avslappning och ett inner lugn.
Med mjuk beröringsmassage och en varm avslappnande aromaolja från Maria Åkerberg får hela Din kropp en behandling.
Avslutas med mjuk ansikts massage eller en stunds healing som ger avslappning samt hjälp till sinnesro, i en tyst och stilla miljö. Känner Du av inre och yttre stress, svårt att slappna av eller har spänningar i kroppen som behövs mötas på ett mjukt sätt, så är denna behandling ämnad för Dig. Låt dina sinnen få njuta av stillhetens stund, medans din kropp får möta en djup avslappning som ger mer utrymme för Din själ.  Gå sedan hem med en rofylld känsla i hela din kropp., 70 min
Lilla Aroman - Samma mjuka breöringsmassage för hela baksidan. Från fot till nacke.
30 min 
 

Massage

Healing Massage - inleds med att massera upp ett cirkulationsflöde i din kropp som på så vis hjälper kroppen att frigöra spänningar och stagnation i muskulaturen. Där efter vägleds jag av vad din kropp behöver just i stunden för att djupare komma åt stagnation som behöver frigöras och kroppen får möjlighet att öka upp sitt energiflöde och på så vis påbörja en inre läkande process. Välgörande för en trött, stel/spänd, energilös och inre stressad kropp.
En behandling i stillhet där du får ett litet andrum och kroppen får möjlighet att möta ett inre lugn, känna frid. Här ger du kroppen ett tillfälle att nå en djupare inre balans.
Behandlingstid 75 min 

Holistisk - intuitiv och inkännande helkropps massage behandling.
Med full fokus på hela Dig och vad Din kropp & själ behöver just nu.
Då det inte finns något så kallat " kvick fix" vad det gäller våra kroppar, arbetar jag djupare o mer långsiktigt med din kropp, själ & sinne.
Att få arbeta med min starka intuativa förmåga, för att sedan behandla hela Dig med helande kroppsterapi i kombination med massage, kan även läggas in akupunktur vid behov som då gör att vi når mycket djupare in mot kärnan av problemen som ger dig symtomen.
Din kropp får nu en möjlighet att påbörja en läkande process, samt nå en inre balans och harmoni.
Behandlingstiden är minimum 90-120 min 


 

Chakra Balansering

Våra charkan är vårt inre energi centra så att kropp o själ får en balans. Det är viktigt att vi håller dessa i sitt rätta flöde för att vi ska kunna upprätthålla vår hälsa.
Alla chakrana arbetar på olika områden i samt runtomkring våra kroppar.
De tre första chakrana är fysiska och de känner vi av, de övriga jobbar på ett djupare själsligare o känslomässigare plan.
Får vi obalanser så ger oss kroppen olika symtom som kan vara ex:
Depression, skuld, rädslor, sömnlöshet, huvudvärk, ångest, stel nacke, trötthet, mat intolerans, halsbränna du kan börja sakna din motivation, får långvarig osäkerhet, muskel kramper smärta i magen bygger upp inre ilska samt högt blodtryck. Detta är en liten del av de symtom kroppen visar dig att Du är i obalans på insidan o i dina energi chakran.
Vi balanserar upp dina chakran i en lugn o stilla miljö, bokas under kroppsterapi 60 min eller 90 min 

Kroppsterapi - Inre Harmoni

Kroppen minns det vi har glömt!
Vid denna behandling arbetar jag med b la Transfigura-tekniken. En kroppsterapi som går in djupt på cellminne-nivå för att frigöra blockeringar. Dessa visar sig oftast fysiskt i våra kroppar som spänningar, värk och sjukdom. Med denna behandling får vi på ett mjukt, men djupt vis, frigjort blockeringar som sedan frigör ditt eget energiflöde i kroppen så den kan börja självläka. En fantastisk behandlingsmetod med så otroligt fina resultat.
Vill Du nå en Harmonisk Inre Balans är detta behandlingen för Dig. Välj mellan 60 min &  90 min

Själs Coaching - samtalsterapi

Vi bär alla på vår egen "ryggsäck" med olika livserfarenheter vi får möta på vår väg. Ibland kan de lägga sig som smärta, hinder som kan ge oss ett stopp i vår egen utveckling o inre växande.
Vi blickar in och ser efter var o vad som kan behöva förstärkas/förändras. Men hjälp av lite övningar o coaching samt KBT teknink stärker Du upp Dig själv från insidan så ev smärta o sår inte behöver vara ett hinder utan blir en styrka till Din egen utveckling och personliga växande. Jag möter Dig här i en kombination av intiution, medialitet o verktygen från samtalsterapi utbildningen o i kombination med healing når Du fram till en otrolig själslig tillväxt.
Här träffas vi ett antal gånger tills Du känner Dig stärkt från insidan.

Du kan välja att komma på en personlig sittning eller boka en tid för online möte.
För Ditt personliga växande, sittningen/on-line ca 60-75 min

Medial Vägledning

Vi kan ibland känna oss vilsna mitt i livet. Där vi kan söka efter lite guidning.
Vid en sittning med mig är jag länken till andevärlden & änglarna för att ge Dig guidning o vägledning.
Du kan få besök från andra sidan av nära o kära som gått över, som vill ge ett budskap eller förmedla något till Dig. Vid en sittning får Du de budskap o den vägldning som andevärlden ser att Du är i behov av just nu.
Står Du vid ett vägskäl just nu, önksar visdom i viss fråga är Du varmt välkommen för en sittning med mig o andevärlden. Som även kan bli steget för en inre personlig utveckling.
För Dig som bokar en skype sittning, är det precis samma energi flöde som vid ett personligt möte.

Ett spännande möte, ca 45- 60 min - tar endast personliga bokningar 
 

Blodanalys enl. Herb Pharmas Teknik

Tillsammans tittar vi på ditt blod i mikroskåp för att utläsa ditt hälsotillstånd.
Vi tittar b.la efter ev Läckande tarm-dysbiose # Burr Celler - stresspåslag i njurar # Candida - parasiter         # Lever/gallpåverkan # Försurning # Tungmetaller # Röda/vita blodkroppar # B12 - järnbrist #  Fria- radikalskador # oxitytivstress

Få inblick o djupare förståelse över din hälsa, ca 45 min 
 

Högteknologisk akupunktur - utan nålar

Här blandas gammal Kinesisk hälsofilosofi med senaste forskning inom biofysik & bioteknik.
Akupunkturen ges med infrarött ljus (moxa) och därmed utan nålar. Ges med fördel till dig som är nålrädd samt för barn fr. 8 år.
Vi mäter ditt akupunktur system för att se hur balansen är i din kropp. Behandling ges efter Ditt behov med Qi powern så vi öppnar upp dina energivägar så att kroppen ska återfå sin  balans o kroppen har möjlighet till självläkning.
Med denna behandlings metod går vi igenom din kropp för att finna grund orsaken till dina symtom, för att sedan skräddarsy behandling efter din kropps behov till självläkning.
Ger din kropp signaler till dig idag om ohälsa med olika symtom så kan Du hjälpa den i balans igen, minska på smärta, trötthet, huvudvärk mm.
Behandling för b.la Fibromyalgi-reumatism # Huvudvärk/migrän # Eksem/acne, hudbesvär                               # Tennis/musarm # Astma/luftvägsbesvär # Allergi # Ferilitet # Beroende tobak-alkohol-socker mm

Följ din egen hälsoresa till förbättring o djupare förståelse
Första besök ca 90 min (ink. blodanalys, ljusterapi, grundlig hälsokontroll samt behandling)
Återbesök 60 min ( när kroppen behöver längre behandling som allmän samt lokalt. Ljusterapi, nål/kulor)
Återbesök ca 45 min (ink.akupunktur - nålar/kulor, ljusterapi) 

Gua Sha - Skapmassage

En effektiv behandling för stela, spända och inflammerade muskler i b.la ryggen, nacke, armar o skuldror. Med hjälp av ett verktyg skrapar man på insmord hud där smärta förekommer.
Det ger en ökad cirkulation samt att slaggprodukter transporteras bort.
Vid behandling sker en bristning i yttersta kapillärerna som ger en rodnad. Dessto djupare stagnationen är ju mörkare blir huden. Detta lägger sig igen efter några dagar.
45 min 

Matintolerans Test

Med hjäp av ett blodprov testar vi din överkänslighet mot 46 olika födoämnen.
Vi mäter ditt IgG (immunoglobiner-antikroppar) som reagerar när där är problem med olika föroämen. Detta är ett förstadie till allegi, men det är inte dina antikroppar som reagerar och ger symtomen utan problemet sitter i ditt matspjälkningssystem.
Under tiden testet körs mäter jag även ditt akupunktur system för att se om där är ev obalanser, då dessa kan påverka ditt matspjälkningssystem.
Vi tittar på resultaten och sätter in ev behandlingsprogram för vad din kropp behöver.
ca 45-60 min

Öronljus

En skönt avslappnande behandling som har använts av Hopi indianerna i flera tusen år, Kineserna kom snabbt efter. Med hjälpa av skorstenseffekten så tryckutjämnar vi örat på ett naturligt vis, med de över och under tryck som bildas dras vax o annat skräp upp i kronan.
En bra behandling för dig med vax, öronsus-tinnitus, yrsel, klåda irritationer, eksem i öron el bihålor samt viss hörselnedsättning, tryckreglerar efter flygresa vid huvudvär/migrän & bihåleinflammation
30 min 

Är Du osäker på vilken typ av behandling som passar bäst för Dig, välkommen att ringa eller sänd ett mail så hjälper jag gärna Dig.
Varmt Välkommen till en stunds stillhet och andrum.
Vi har mobilfritt, så ställ den på flightmode innan du går in, Du ska stå i fokus för en stund nu!

OBS! Avbokning kan endast göras minst 48 timmar innan bokad behandling. Där efter debiteras hela kostnaden.

Presentkort

En gåva som berör Ditt yttre och når Ditt inre...

Välkommen!