Mobillogo

Kurser

För dig som vill förstå och utvecklas på djupet. Våga möta dina inre djupt rotade mönster och få en ljusare och klarare bild av dig själv att ta med i livet. Vi arbetar i en mindre grupp på 5–8 deltagare där du får olika redskap att arbeta med. Du får möta dina arketyper och anta olika utmaningar & övningar som varvas med meditation och avspänning. Här lär du känna dig själv och utvecklas på djupet. Vi träffas 6 gånger.

Meditations kvällar

Träning för Ditt sinne och Din själ att få lite andrum. Tillhör en mindre grupp där Ni får vägledd meditation och du har valt att sätta av denna tiden för bara Dig. Att få möjligheten träna sitt inre och sina tankar att inte ta så stor plats, i en lugn och avstressande miljö. Våga känna inåt och möt den guidningen som kommer till Dig. Under dessa kvällar är det ingen som har några förväntningar eller ställer några som helst krav på Dig, så även Du själv får lov att träna Dig i att släppa på Dina egna.
Välkommen till en spännande värld som utvecklande och som ger ro till vårt inre när det springer på i det yttre. Lägg in dig på mitt nyhetsbrev så blir Du uppdaterad på alla händelser.

Retreat dagar

En heldag(ar) i stillhet. Där det blandas olika pass och metoder för att stilla sinnet, träna dig och din kropp att finna ett inre lugn och samtidigt få möjlighet att ladda upp med ny kraft och energi.
I en mindre grupp delar vi en dag med olika övningar.
Ni får möta yin-yogan - den stilla träningen som vänder sig inåt som har sitt ursprung b.la från kinesisk medicin. Vi kombinerar med Qi-gong för att öka och öppna upp energibanorna. Samtidigt som ni får möta lugnet i meditation och möta den inre kraften. Kombineras med inlsag från den kinesika medicinen och filosofin och b.la de fem elementen - hur påverkar de din personlighet - vad finns det för skuggsidor mm.
En utvecklande och spännande dag(ar) som är svsett för dig med ett öppet sinne, eller för dig med hös stressbelastning, känner dig vilse i livet och sitter fast.
Våga öppna dörren till din inre värld och de kan ge nya möjligheter som du inte sett tidigare.
 

SJÄLSLIGCOACHING

Välkommen!